Leie av byggestrøm

Hvis du trenger midlertidig strøm i byggeperioden, kan du leie en anleggskasse av Rauma Energi.

Nye priser for leie av byggestrøm ble innført 01.09.2017.

Se priser i tariffoversikten her. I tillegg til skapleie og kostnad for montering/demontering kommer nettleie og strømkostnader som vanlig. Byggestrøm leveres etter vilkårene til tariff OF5 for næringskunder med hovedsikring over 125A. For næringskunder med hovedsikring under 125A leveres byggestrøm etter vilkårene til tariff OFT4, og for OFH4 for private kunder. Pris for strøm kommer i tillegg.

Prisen forutsetter tilkobling av anleggskasse i nærmeste tilknytningspunkt. Bygging av midlertidige anlegg for forsyning av byggestrøm faktureres etter medgått tid og materiell. Byggestrømskap som kan tilknyttes direkte til våre permanente anlegg leveres etter faste priser.

Kunden er ansvarlig for å foreta måleravlesning på anleggskassene i juni og desember samt når oppsigelsen sendes skriftlig.
Kunden er ansvarlig for at byggestrømskap er låst. Om ikke kunde eller annen representant møter på stedet, må han møte på RE Øran for utlevering av nøkkel mot kvittering på arbeidsordre.
Kunden er ansvarlig for at nøkler leveres tilbake på samme tid som skriftlig oppsigelse sendes. Ikke innlevert lås og nøkkel medfører gebyr på kr. 500,-.

Kontakt Ørger Thokle eller Sveinung Vold for spørsmål om anleggskasse:
Ørger Thokle: Tlf 404 16 757 – orger@rauma-energi.no
Sveinung Vold: Tlf 404 16 758 – sveinung@rauma-energi.no

 

Vi gjør oppmerksom på at bestillingen må være oss i hende senest 10 virkedager før ønsket monteringsdato.

 

Bestilling av anleggskasse gjør du i skjemaet under. Oppsigelse gjøres på e-post: firmapost@rauma-energi.no.